Ugens menu

Mandag

Forret: Rørt røget laks med æble og estragon

Hovedret: Bouef bourguignon med stegte kartofler

Ekstra: Rullepølse med sky og løg(S)

Salater: Spidskål og æble med tranebær og spinat og græskarkerner

Grønsalat med blomkål og agurk

Dressing: Balsamicovinaigrette

Vege Forret: Rørte sprøde grøntsager med æble og estragon

VegeHovedret: Vegetar Bourguignon med stegte kartofler

VegeEkstra: Humus

Friskbagt grovbrød og rugbrød(G,L)

  

Tirsdag

Forret: Plukket kyllingebryst med karrycreme, mango og granatæble

Hovedret: Pasta Pesto med bacon, cherry tomat og svampe(S,G,L)

Ekstra: Skinkesalat(S)

Salater: Edamame og agurk med grønne bønner, syltet rødløg og ristet sesam

Grønsalat med courgette og sol tørret tomat

Dressing: Honningvinaigrette

Vege Forret: Kikærter, karry creme, mango og granatæble

VegeHovedret: Pasta Pesto med svampe, cherry tomat og rødder(G,L)

VegeEkstra: Skinkefri salat

Friskbagt grovbrød og rugbrød(G,L)

 

Onsdag

Forret/Vege Forret: Æggekage med kartoffel, spinat, revet ost og tomat(L)

Hovedret: Krydret nakkefilet med humus, og taboulleh(S,G)

Ekstra: Dyrlægensnatmad(S,G,L)

Salater: Cherry tomater og feta med pesto, kikærter og grønne bønner(L)

Grønsalat med fennikel og melon

Dressing: Pesto

VegeHovedret: Krydrede rødder med humus og taboulleh(G)

VegeEkstra: Blomkålspure med bagte blomkål og radichio(L)

Friskbagt grovbrød og rugbrød(G,L)

 

Torsdag

Forret: Vittelo tonnato(L)

Hovedret: Lakselasagne(G,L)

Ekstra/ VegeEkstra: Æg, tomat og mayo

Salater: Karrybagte blomkål, agurk, hvedekerner og græskarkerner(G)

Grønsalat med edamame og grønne bønner

Dressing: Grovsennepsvinaigrette

Vege Forret: Cremet perlebyg med portobello og parmesan(L)

VegeHovedret: Vegelasagne(G,L)

Kage: Blomme/kanel crumble kage(G,L)

Friskbagt grovbrød og rugbrød(G,L)

  

Fredag

Forret: Thai nudelsalat med hk. kylling, koriander, chili, mango, rødsalat og lime/sesamdressing(G)

Hovedret: Kylling i græskar/kokosmælkssauce med peberfrugt, chili og ris

Ekstra/ VegeEksta: Spicy vegedeller med sweet chilli sauce(G)

Salater: Rød quinoa med ærter, edamame, sukker ærter og forårsløg

Grønsalat med revet parmesan og cherry tomat(L)

Dressing: Mynte yoghurt(L)

Vege Forret: Thai nudelsalat med koriander, chili, mango, rødsalat og lime/sesamdressing

VegeHovedret: Kikærter og grøntsager i græskar/kokosmælkssauce med peberfrugt, chili og ris

Friskbagt grovbrød og rugbrød(G,L) 

 

GOD WEEKEND

 

 

Kontakt info