Mandag
Forret: Vittelo tonnato(L)
Hovedret: Langtidstegt nakkefilet med rosmarin og honning. Hertil krydrekartofler og estragonaioli(S)
Ekstra: Karrysild og æg
Salater: Grønkål, majs, brune bønner, radiser og ærter. Toppet med persille og revet parmesan (G,L)
Grønsalat med rødspidskål og tranebær
Dressing: Balsamico vinaigrette
Vege Forret: Rødbede tatar med rørt blomkål
VegeHovedret: Fyldt peberfrugt med sort bønnepure, stegte svampe og urter(G)
VegeEkstra: Karrysalat og æg
Friskbagt grovbrød og rugbrød(G,L)
Tirsdag
Forret: Köfte og humus med syltet rødløg og kapers(G,L)
Hovedret: Cremet pasta med bacon, cherry tomat og svampe(S,G,L)
Ekstra: Røget filet med røræg(S,L)
Salater: Agurk og honningmelon med rucola og persille
Grønsalat med squash og gulerod
Dressing: Thoussand island(L)
Vege Forret: Vege Köfte og humus med syltet rødløg og kapers(G)
VegeHovedret: Cremet pasta med svampe, cherry tomat og rødder(G,L)
VegeEkstra: Bagte rødbeder med ricotta(L)
Friskbagt grovbrød og rugbrød(G,L)
Onsdag
Forret: Bagt laks med gomamayo, sort sesam og sprød salat
Hovedret: Stegt kalkuncuvette med ratatouille og bulgur(G)
Ekstra/ VegeEkstra: Æg med purløgsmayo og cherry tomat
Salater: Blomkål, radichio, vindruer, abrikos, græskarkerner og persille
Grønsalat med fennikel og agurk
Dressing: Sennepsvinaigrette
Vege Forret: Bagt blomkål med gomamayo, sort sesam og sprød salat
VegeHovedret: Sød kartoffel rösti med ratatouille og bulgu(G)
Friskbagt grovbrød og rugbrød(G,L)
Torsdag
Forret: Cæcarsalat med kylling(G,L)
Hovedret: Æggekage med laks, ost og tomat(L)
Ekstra: Frikadeller med surt(S,G,L)
Salater: Dampet broccoli, rød quinoa, bladselleri, rucola og tranebær
Grønsalat med peberfrugt og cashewnødder(N)
Dressing: Purløgscreme(L)
Vege Forret: Cæcarsalat(G,L)
VegeHovedret: Æggekage med kartoffel, ost og tomat(L)
VegeEkstra: Vegedeller med surt(G)
Kage: Dubaichokolade trøfler og cookies(G,L)
Friskbagt grovbrød og rugbrød(G,L)
Fredag
Forret: Blinis med tigerrejer og urtecreme(L,G)
Hovedret: Flæskestegssandwich med rødkål, syltet agurk og dijonmayo
Ekstra: Rullepølse med sky og løg
Salater: Revet rødbede, rødspidskål, æble, feta og solsikkekerner(L)
Grønsalat med linser og grønne bønner
Dressing: Oliven olie og hvidvinseddike
Vege Forret: Blinis med hokkaido og urtecreme(L,G)
VegeHovedret: Vegetar sandwich med rødkål, syltet agurk og dijonmayo
VegeEkstra: Kartoffeltotilla med parmesan og peberfrugt(L)
Friskbagt grovbrød og rugbrød(G,L)