Ugens menu

Mandag

Forret: Vittelo tonnato(L)

Hovedret: Langtidstegt nakkefilet med rosmarin og honning. Hertil krydrekartofler og estragonaioli(S)

Ekstra: Karrysild og æg

Salater: Grønkål, majs, brune bønner, radiser og ærter. Toppet med persille og revet parmesan (G,L)

Grønsalat med rødspidskål og tranebær

Dressing: Balsamico vinaigrette

Vege Forret: Rødbede tatar med rørt blomkål

VegeHovedret: Fyldt peberfrugt med sort bønnepure, stegte svampe og urter(G)

VegeEkstra: Karrysalat og æg

Friskbagt grovbrød og rugbrød(G,L)

 

Tirsdag

Forret: Köfte og humus med syltet rødløg og kapers(G,L)

Hovedret: Cremet pasta med bacon, cherry tomat og svampe(S,G,L)

Ekstra: Røget filet med røræg(S,L)

Salater: Agurk og honningmelon med rucola og persille

Grønsalat med squash og gulerod

Dressing: Thoussand island(L)

Vege Forret: Vege Köfte og humus med syltet rødløg og kapers(G)

VegeHovedret: Cremet pasta med svampe, cherry tomat og rødder(G,L)

VegeEkstra: Bagte rødbeder med ricotta(L)

Friskbagt grovbrød og rugbrød(G,L)

  

Onsdag

Forret: Bagt laks med gomamayo, sort sesam og sprød salat

Hovedret: Stegt kalkuncuvette med ratatouille og bulgur(G)

Ekstra/ VegeEkstra: Æg med purløgsmayo og cherry tomat

Salater: Blomkål, radichio, vindruer, abrikos, græskarkerner og persille

Grønsalat med fennikel og agurk

Dressing: Sennepsvinaigrette

Vege Forret: Bagt blomkål med gomamayo, sort sesam og sprød salat

VegeHovedret: Sød kartoffel rösti med ratatouille og bulgu(G)

Friskbagt grovbrød og rugbrød(G,L)

 

Torsdag

Forret: Cæcarsalat med kylling(G,L)

Hovedret: Æggekage med laks, ost og tomat(L)

Ekstra: Frikadeller med surt(S,G,L)

Salater: Dampet broccoli, rød quinoa, bladselleri, rucola og tranebær

Grønsalat med peberfrugt og cashewnødder(N)

Dressing: Purløgscreme(L)

Vege Forret: Cæcarsalat(G,L)

VegeHovedret: Æggekage med kartoffel, ost og tomat(L)

VegeEkstra: Vegedeller med surt(G)

Kage: Dubaichokolade trøfler og cookies(G,L)

Friskbagt grovbrød og rugbrød(G,L)

  

Fredag

Forret: Blinis med tigerrejer og urtecreme(L,G)

Hovedret: Flæskestegssandwich med rødkål, syltet agurk og dijonmayo

Ekstra: Rullepølse med sky og løg

Salater: Revet rødbede, rødspidskål, æble, feta og solsikkekerner(L)

Grønsalat med linser og grønne bønner

Dressing: Oliven olie og hvidvinseddike

Vege Forret: Blinis med hokkaido og urtecreme(L,G)

VegeHovedret: Vegetar sandwich med rødkål, syltet agurk og dijonmayo

VegeEkstra: Kartoffeltotilla med parmesan og peberfrugt(L)

Friskbagt grovbrød og rugbrød(G,L)