Mandag
Forret: Carpaccio med revet parmesan, pesto, rucola og salte mandler(N)
Hovedret: Kylling i gul karrysauce med citrongræs, limebalde, ris og grøntsager
Ekstra/ VegeEkstra: Æggesalat med estragon
Salater: Fint skåret broccoli og blomkål med spinat og rucola
Grønsalat med cherry tomat og salte græskarkerner
Dressing: Hvid balsamico og Olivenolie
Vege Forret: Bagt peberfrugt med revet parmesan, pesto, rucola og salte mandler(N)
VegeHovedret: Marineret tofu i gul karrysauce med citrongræs, limebalde, ris og grøntsager
Friskbagt grovbrød og rugbrød(G,L)
Tirsdag
Forret: Tun og ærtespread med estragon og radiser
Hovedret: Lasagne(G,L)
Ekstra: Pate med cornichoner, kapers og semi-dried tomater
Salater: Blomkål og grønkål med spinat, tranebær og valnødder(L,N)
Grønsalat med majs og fennikel
Dressing: Balsamico vinaigrette
Vege Forret: Ærte spread og cherry tomater med estragon og radiser
VegeHovedret: VegeLasagne(G,L)
VegeEkstra: Vegepate med cornichoner, kapers og semi-dried tomater
Friskbagt grovbrød og rugbrød(G,L)
Onsdag
Forret/ Vege Forret: Græskarsuppe med chili, ingefær, ristede græskarkerner og creme fraiche(L)
Hovedret: Coq au vin med urtekartofler
Ekstra: Skinke og ost med dijonmayo og cornichoner(S)
Salater: Broccoli og black eye beans, soltørret tomat, feta, rucola og sennepsvinaigrette(L)
Grønsalat med edamame og grrønne bønner
Dressing: creme fraiche dressing(L)
VegeHovedret: Vege au vin med urtekartofler
VegeEkstra: Lille æggekage med tomat, spinat, syltet rødløg og dijoncreme(L)
Friskbagt grovbrød og rugbrød(G,L)
Torsdag
Forret: Kyllingebryst med tzatziki og grillet aubergine(L)
Hovedret: Salad nicoise(Tun, æg, tomat, haricot vert, kartofler, sprød salat, oliven og sennepsvinaigrette)
Ekstra: Roastbeef med det hele
Salater: Revet rødbede med spinat, æble og balsamicoglace
Grønsalat med spidskål og linser
Dressing: Honning vinaigrette
Vege Forret: Bagte grøntsager med tzatziki og grillet aubergine(L)
VegeHovedret: Salad nicoise uden tun
VegeEkstra: Sød kartoffel spread med kidneybønner og persille
Kage: Citron mazerinkage med chokolade overtræk(G,L)
Friskbagt grovbrød og rugbrød(G,L))
Fredag
Forret: Bagt laks med gomamayo, sort sesam og sprød salat
Hovedret: Albondigas(kødboller) med patatas bravas og tomatsauce(G,L)
Ekstra: Hønsesalat
Salater: Agurk og honningmelon med rucola og græskarkerner
Grønsalat med ærter og radiser
Dressing: Pesto
Vege Forret: Bagt knoldselleri med gomamayo, sort sesam og sprød salat
VegeHovedret: Vegedeller med patatas bravas og tomatsauce(G)
VegeEkstra: Bagt blomkål, kikærter og pesto
Friskbagt grovbrød og rugbrød(G,L)