Ugens menu

Mandag

Forret: Carpaccio med revet parmesan, pesto, rucola og salte mandler(N)

Hovedret: Kylling i gul karrysauce med citrongræs, limebalde, ris og grøntsager

Ekstra/ VegeEkstra: Æggesalat med estragon

Salater: Fint skåret broccoli og blomkål med spinat og rucola

Grønsalat med cherry tomat og salte græskarkerner

Dressing: Hvid balsamico og Olivenolie

Vege Forret: Bagt peberfrugt med revet parmesan, pesto, rucola og salte mandler(N)

VegeHovedret: Marineret tofu i gul karrysauce med citrongræs, limebalde, ris og grøntsager

Friskbagt grovbrød og rugbrød(G,L)

 

Tirsdag

Forret: Tun og ærtespread med estragon og radiser

Hovedret: Lasagne(G,L)

Ekstra: Pate med cornichoner, kapers og semi-dried tomater

Salater: Blomkål og grønkål med spinat, tranebær og valnødder(L,N)

Grønsalat med majs og fennikel

Dressing: Balsamico vinaigrette

Vege Forret: Ærte spread og cherry tomater  med estragon og radiser

VegeHovedret: VegeLasagne(G,L)

VegeEkstra: Vegepate med cornichoner, kapers og semi-dried tomater

Friskbagt grovbrød og rugbrød(G,L)

 

Onsdag

Forret/ Vege Forret: Græskarsuppe med chili, ingefær, ristede græskarkerner og creme fraiche(L)

Hovedret: Coq au vin med urtekartofler

Ekstra: Skinke og ost med dijonmayo og cornichoner(S)

Salater: Broccoli og black eye beans, soltørret tomat, feta, rucola og sennepsvinaigrette(L)

Grønsalat med edamame og grrønne bønner

Dressing: creme fraiche dressing(L)

VegeHovedret: Vege au vin med urtekartofler

VegeEkstra: Lille æggekage med tomat, spinat, syltet rødløg og dijoncreme(L)

Friskbagt grovbrød og rugbrød(G,L)

 

Torsdag

Forret: Kyllingebryst med tzatziki og grillet aubergine(L)

Hovedret: Salad nicoise(Tun, æg, tomat, haricot vert, kartofler, sprød salat, oliven og sennepsvinaigrette)

Ekstra: Roastbeef med det hele

Salater: Revet rødbede med spinat, æble og balsamicoglace

Grønsalat med spidskål og linser

Dressing: Honning vinaigrette

Vege Forret: Bagte grøntsager med tzatziki og grillet aubergine(L)

VegeHovedret: Salad nicoise uden tun

VegeEkstra: Sød kartoffel spread med kidneybønner og persille

Kage: Citron mazerinkage med chokolade overtræk(G,L)

Friskbagt grovbrød og rugbrød(G,L)) 

  

Fredag

Forret: Bagt laks med gomamayo, sort sesam og sprød salat

Hovedret: Albondigas(kødboller) med patatas bravas og tomatsauce(G,L)

Ekstra: Hønsesalat

Salater: Agurk og honningmelon med rucola og græskarkerner

Grønsalat med ærter og radiser

Dressing: Pesto

Vege Forret: Bagt knoldselleri med gomamayo, sort sesam og sprød salat

VegeHovedret: Vegedeller med patatas bravas og tomatsauce(G)

VegeEkstra: Bagt blomkål, kikærter og pesto

Friskbagt grovbrød og rugbrød(G,L)

Kontakt info