Mandag
Forret: Rørt røget laks med æble og estragon
Hovedret: Bouef bourguignon med stegte kartofler
Ekstra: Rullepølse med sky og løg(S)
Salater: Spidskål og æble med tranebær og spinat og græskarkerner
Grønsalat med blomkål og agurk
Dressing: Balsamicovinaigrette
Vege Forret: Rørte sprøde grøntsager med æble og estragon
VegeHovedret: Vegetar Bourguignon med stegte kartofler
VegeEkstra: Humus
Friskbagt grovbrød og rugbrød(G,L)
Tirsdag
Forret: Plukket kyllingebryst med karrycreme, mango og granatæble
Hovedret: Pasta Pesto med bacon, cherry tomat og svampe(S,G,L)
Ekstra: Skinkesalat(S)
Salater: Edamame og agurk med grønne bønner, syltet rødløg og ristet sesam
Grønsalat med courgette og sol tørret tomat
Dressing: Honningvinaigrette
Vege Forret: Kikærter, karry creme, mango og granatæble
VegeHovedret: Pasta Pesto med svampe, cherry tomat og rødder(G,L)
VegeEkstra: Skinkefri salat
Friskbagt grovbrød og rugbrød(G,L)
Onsdag
Forret/Vege Forret: Æggekage med kartoffel, spinat, revet ost og tomat(L)
Hovedret: Krydret nakkefilet med humus, og taboulleh(S,G)
Ekstra: Dyrlægensnatmad(S,G,L)
Salater: Cherry tomater og feta med pesto, kikærter og grønne bønner(L)
Grønsalat med fennikel og melon
Dressing: Pesto
VegeHovedret: Krydrede rødder med humus og taboulleh(G)
VegeEkstra: Blomkålspure med bagte blomkål og radichio(L)
Friskbagt grovbrød og rugbrød(G,L)
Torsdag
Forret: Vittelo tonnato(L)
Hovedret: Lakselasagne(G,L)
Ekstra/ VegeEkstra: Æg, tomat og mayo
Salater: Karrybagte blomkål, agurk, hvedekerner og græskarkerner(G)
Grønsalat med edamame og grønne bønner
Dressing: Grovsennepsvinaigrette
Vege Forret: Cremet perlebyg med portobello og parmesan(L)
VegeHovedret: Vegelasagne(G,L)
Kage: Blomme/kanel crumble kage(G,L)
Friskbagt grovbrød og rugbrød(G,L)
Fredag
Forret: Thai nudelsalat med hk. kylling, koriander, chili, mango, rødsalat og lime/sesamdressing(G)
Hovedret: Kylling i græskar/kokosmælkssauce med peberfrugt, chili og ris
Ekstra/ VegeEksta: Spicy vegedeller med sweet chilli sauce(G)
Salater: Rød quinoa med ærter, edamame, sukker ærter og forårsløg
Grønsalat med revet parmesan og cherry tomat(L)
Dressing: Mynte yoghurt(L)
Vege Forret: Thai nudelsalat med koriander, chili, mango, rødsalat og lime/sesamdressing
VegeHovedret: Kikærter og grøntsager i græskar/kokosmælkssauce med peberfrugt, chili og ris
Friskbagt grovbrød og rugbrød(G,L)
|