Ugens menu

Mandag

Forret: Kartoffelmad med bacon, radiser, agurk og purløgsmayo(S)

Hovedret: Chili con carne med ris og creme fraiche(L)

Ekstra/ VegeEkstra: Æggesalat

Salater: Kikærter og quinoa med grønkål, grønne bønner og feta(L)

Grønsalat med spidskål og edamame

Dressing: Grov sennepsvinaigrette

Vege Forret: Kartoffelmad med radiser, agurk, asparges og purløgsmayo(S)

VegeHovedret: Chili sin carne med ris og creme fraiche(L)

Friskbagt grovbrød og rugbrød(G,L)

  

Tirsdag

Forret: Skaldyrsalat

Hovedret: Braiserede svinekæber med lun perlebygsalat(S,G)

Ekstra: Dyrlægensnatmad(S,G,L)

Salater: Blåbær/æblesalat med spinat, radichio, frisee og salte mandler(N)

Grønsalat med melon og solsikkekerner

Dressing: Balsamico eddike og oliven olie

Vege Forret: Skaldyrsfri salat

VegeHovedret: Grøntsags saute og kikærter med lun perlebygsalat(G)

VegeEkstra: Vegetar pålæg med semi-dried tomat og pesto

Friskbagt grovbrød og rugbrød(G,L)

  

Onsdag

Forret: Salad Nicoise (tun, æg, oliven, tomat, kartofler og sennepsdressing)

Hovedret: Korma kylling med dahl og ris(N)

Ekstra: Hønsesalat

Salater: Agurk og semi-dreid tomater med belugalinser, spinat, mozzarella og balsilikumsolie(L)

Grønsalat rødspidskål og cherry tomat

Dressing: Raita(L)

Vege Forret: Salad Nicoise uden tun

VegeHovedret: Dahl, rødder og ris(N)

VegeEkstra: Tomathumus med frisk tomatkompot

Friskbagt grovbrød og rugbrød(G,L)

 

Torsdag

Forret: Ærtespread med grønne asparges, bacon og ærter(S)

Hovedret: Tunafish cakes kødboller med pak choi og Teriyaki nudler (G)

Ekstra: Langtidsstegt culotte med peberrod, ristet løg og remo

Salater: balsamico bagte rødbeder, kikærter, vindruer, rucola og græskarkerner(G)

Grønsalat med kikærter og broccoli

Dressing: sesam/ koriander vinaigrette

Vege Forret: Ærtespread med grønne asparges og ærter

VegeHovedret: Teriyaki vegeboller med pak choi og nudler(G)

VegeEkstra: Bagte søde kartofler, basilikumscreme og syltet rødløg

Kage: Brownie(G,L)

Friskbagt grovbrød og rugbrød(G,L)

 

Fredag

Forret: Græske oksedeller med tzatziki(G,L)

Hovedret: Høns i asparges med tarteletter(G,L)

Ekstra: Skinkesalat(S)

Salater: Perlebyg, savoykål, radichio, tranebær og æble(G)

Grønsalat med blomkål og hvide bønner

Dressing: Pesto

Vege Forret: Græske vegedeller med tzatziki(G,L)

VegeHovedret: Rødder i asparges med tarteletter(G,L)

VegeEkstra: Edamame og asparges rørt med kapers, estragon og æble

Friskbagt grovbrød og rugbrød(G,L

VegeEkstra: Stegt portobello og baba ganoush

Friskbagt grovbrød og rugbrød(G,L)

Kontakt info