Mandag
Forret: Kartoffelmad med bacon, radiser, agurk og purløgsmayo(S)
Hovedret: Chili con carne med ris og creme fraiche(L)
Ekstra/ VegeEkstra: Æggesalat
Salater: Kikærter og quinoa med grønkål, grønne bønner og feta(L)
Grønsalat med spidskål og edamame
Dressing: Grov sennepsvinaigrette
Vege Forret: Kartoffelmad med radiser, agurk, asparges og purløgsmayo(S)
VegeHovedret: Chili sin carne med ris og creme fraiche(L)
Friskbagt grovbrød og rugbrød(G,L)
Tirsdag
Forret: Skaldyrsalat
Hovedret: Braiserede svinekæber med lun perlebygsalat(S,G)
Ekstra: Dyrlægensnatmad(S,G,L)
Salater: Blåbær/æblesalat med spinat, radichio, frisee og salte mandler(N)
Grønsalat med melon og solsikkekerner
Dressing: Balsamico eddike og oliven olie
Vege Forret: Skaldyrsfri salat
VegeHovedret: Grøntsags saute og kikærter med lun perlebygsalat(G)
VegeEkstra: Vegetar pålæg med semi-dried tomat og pesto
Friskbagt grovbrød og rugbrød(G,L)
Onsdag
Forret: Salad Nicoise (tun, æg, oliven, tomat, kartofler og sennepsdressing)
Hovedret: Korma kylling med dahl og ris(N)
Ekstra: Hønsesalat
Salater: Agurk og semi-dreid tomater med belugalinser, spinat, mozzarella og balsilikumsolie(L)
Grønsalat rødspidskål og cherry tomat
Dressing: Raita(L)
Vege Forret: Salad Nicoise uden tun
VegeHovedret: Dahl, rødder og ris(N)
VegeEkstra: Tomathumus med frisk tomatkompot
Friskbagt grovbrød og rugbrød(G,L)
Torsdag
Forret: Ærtespread med grønne asparges, bacon og ærter(S)
Hovedret: Tunafish cakes kødboller med pak choi og Teriyaki nudler (G)
Ekstra: Langtidsstegt culotte med peberrod, ristet løg og remo
Salater: balsamico bagte rødbeder, kikærter, vindruer, rucola og græskarkerner(G)
Grønsalat med kikærter og broccoli
Dressing: sesam/ koriander vinaigrette
Vege Forret: Ærtespread med grønne asparges og ærter
VegeHovedret: Teriyaki vegeboller med pak choi og nudler(G)
VegeEkstra: Bagte søde kartofler, basilikumscreme og syltet rødløg
Kage: Brownie(G,L)
Friskbagt grovbrød og rugbrød(G,L)
Fredag
Forret: Græske oksedeller med tzatziki(G,L)
Hovedret: Høns i asparges med tarteletter(G,L)
Ekstra: Skinkesalat(S)
Salater: Perlebyg, savoykål, radichio, tranebær og æble(G)
Grønsalat med blomkål og hvide bønner
Dressing: Pesto
Vege Forret: Græske vegedeller med tzatziki(G,L)
VegeHovedret: Rødder i asparges med tarteletter(G,L)
VegeEkstra: Edamame og asparges rørt med kapers, estragon og æble
Friskbagt grovbrød og rugbrød(G,L
VegeEkstra: Stegt portobello og baba ganoush
Friskbagt grovbrød og rugbrød(G,L)