KABBELGAARDS KØKKENS

Catering

Når du bestiller catering fra os, er der tre ting, du kan være sikker på: god smag, frisk mad lavet fra bunden og smukke anretninger på pænt service, der er lige til at sætte på bordet, så du eller dit serveringspersonale ikke behøver at bekymre jer om, hvordan det tager sig ud.

Eksempler fra cateringmenuer

Vi går meget op i, at alle skal kunne spise og nyde vores frokost, uanset om de er vegetarer, spiser halal, plantebaserede, laktoseintolerante, glutenallergikere eller noget helt fjerde. Kontakt os endelig for at høre mere.

Catering kylling

LAD OS STÅ FOR MADEN

Stort eller småt

Bestil catering hos os til din bryllupsfest, fødselsdag, konfirmation – eller bare til et middagsselskab, der skal være ekstra lækkert.

Vores menuer består altid af friske råvarer, masser af friske urter – og en helt masse hjemmelavet kærlighed lavet fra bunden. Vores cateringmenu er nordisk gastronomi med indflydelse fra de klassiske franske teknikker og asiatiske smage.

Vi tager imod bestillinger fra 20 kuverter.

Priser

Pris pr. kuvert fra 345 ,-

Selskabsmenu

Forret

  • Lakserillette af varmrøget laks, dild, kapers og citron
  • Arancini – stegt risottokugle med aioli
  • Lille urteblinis med urtecreme og stegte tigerrejer
  • Maltbrød og pisket smør

Hovedretter

  • Langtidsstegt kalvculotte med bearnaisecreme
  • Stegt unghanebryst i kraftig hønsesky med svampe og urter
  • Små kartofler med brunet smør, citronskal og persille
  • Tomatsalat med grønne bønner, edamamebønner, radicchiosalat og bøffelmozzarella
  • Salat af blåbær, sprød spidskål, tranebær og salte mandler
  • Grøn salat af forskellige sprøde salater med honningvinaigrette

Dessert

  • Havtorn/lime cheesecake med kiksebund, havtorngele og syltede havtorn
  • Fantastisk brownie med mørk og hvid chokolade, saltkaramel, brændt hvid chokolade-crumble

Pris pr. kuvert fra 245 ,-

"Gør det selv"- Selskabsmenu

Forret

  • Lakserillette af varmrøget laks, dild, kapers og citron
    (anrettes selv)
  • Arancini – stegt risottokugle med aioli
    (varmes ved 180 grader i 10 min)
  • Lille urteblinis med urtecreme og stegte tigerrejer
    (færdiganrettet)
  • Maltbrød og pisket smør

Hovedret

  • Langtidsstegt kalvculotte med bearnaisecreme
    (skæres selv – varmes evt. ved 180 grader i 15 min før der skæres, kan også spises kold)
  • Stegt unghanebryst i kraftig hønsesky med svampe og urter
    (ungehane varmes i 15 min ved 180 grader, skæres selv og saucen varmes i gryde)
  • Små kartofler med brunet smør, citronskal og persille
    (varmes i 15-20 min ved 180 grader)
  • Tomatsalat med grønne bønner, edamamebønner, radicchiosalat og bøffelmozzarella
  • Salat af blåbær, sprød spidskål, tranebær og salte mandler

Dessert

  • Fantastisk brownie med mørk og hvid chokolade, saltkaramel, brændt hvid chokolade-crumble
 
 Menu modtaget på engangsfade og skal evt. omanrettes. 

Pris pr. kuvert fra 225 ,-

Små anretninger

  • Stegt arancini med aioli
  • Sesamrimmet laks med gomadressing, rødspidskål, edamamebønner og wakametang
  • Urteblinis med basilikumscreme og tigerrejer
  • Kalveculotte rullet med estragoncreme
  • Tartar rørt med kapers, cornichoner, urter og cognac
  • Grillede courgette med bagte cherrytomater, revet parmesan og salte græskarkerner
  • Minitærter med spinat- og fetakartoffel vinaigrette, syltet rødløg, kapers og persille
  • Vesterhavsost med hybenkompot
  • Brownie med salt karamel og havtorn
  • Miniflødeboller med kaffe og/eller passionsfrugt
  • Maltbrød og pisket smør

Pris pr. kuvert fra 265 ,-

Julefrokost

DET KOLDE:

  • Karrysild med æbler, løg og øko æg
  • Rejer, øko æg, små tomater og dildmayo
  • Koldrøget laks med purløgscreme
  • Hønsesalat med estragon og syltede champignoner og bacon

DET LUNE:

  • Pandestegte fiskefileter med remo og citron
  • Flæskesteg med sprøde svær a part
  • Mormor frikadeller med surt
  • Syltet rødkål med julekrydderier og appelsin
  • Lun leverpostej med bacon og champignon
  • Grønkålssalat vendt i valnøde pesto med bagt pastinakker, syltede rødløg og sprøde kerner

DESSERT:

  • Ris á la mande med kirsebær sauce

Få et tilbud på catering

TIL HVERDAG & FEST

Catering i Hellerup

Maden bliver lavet i Hellerup men vi leverer i:

Sjælland (Eks. Falster og Lolland) og Region Hovedstaden

Kabbelgaard Køkkens catering

Når du skal fejre særlige lejligheder i 2024, lader Kabbelgaard Køkkens catering dig nyde øjeblikket uden besvær. Uanset om det er en lille privat fest eller årets store firmaevent, tilbyder Kabbelgaard Køkken en række cateringmuligheder, der passer til enhver smag og enhver anledning. Vores service dækker København og byer over hele Sjælland, herunder Roskilde og Hillerød.

Udsøgte Menuer fra Kabbelgaard Køkken

Vores kokke hos Kabbelgaard Køkken har sammensat en varieret menu, der omfatter alt fra traditionelle danske retter til moderne sæsonbaserede specialiteter. Vi tilbyder alt fra en luksuriøs Mortensaftenmenu, til festlige julefrokoster, og alt imellem. Vores catering sparer dig for tid og arbejde, men sikrer også, at dine gæster vil huske dit arrangement længe efter festen er slut.

Hvorfor Kabbelgaard Køkken?

At vælge den rette catering er afgørende for et succesfuld event. Kabbelgaard Køkken forstår vigtigheden af detaljer og den rolle, god mad spiller for en festlig atmosfære. Vores mad er lavet fra bunden. Det vil fx. sige ingen dunke med æggehvider,  ingen færdigkøbt hummus og ingen forkogte kartofler.

Catering der skaber minder

Med Kabbelgaard Køkkens catering ved roret kan du trygt stole på, at få en smagsoplevelse, der vil løfte stemningen og bringe dine gæster tættere sammen. Vores ekspertise i køkkenet sikrer, at hver ret ikke kun er nærende, men også en fryd for både øjet og ganen. 

Nyt og flot køkken

Vi holder til hos Ordnung på Tuborgvej, hvor vi har en suværent nye og flot køkken, hvor maden til din fest vil blive lavet med kærlighed.

Kontakt info