Bor du på Frederiksberg og skal holde fest, fejring eller et middagsselskab? Hos ærlig og god catering, der gør det nemt at samle venner og familie om god mad – uden at du selv skal stå i køkkenet.
Vi går meget op i, at alle skal kunne spise og nyde vores frokost, uanset om de er vegetarer, spiser halal, plantebaserede, laktoseintolerante, glutenallergikere eller noget helt fjerde. Kontakt os endelig for at høre mere.
ores catering laves i Hellerup og leveres direkte til Frederiksberg. Hver ret er tilberedt fra bunden med friske råvarer og stor kærlighed til håndværket. Du kan få klassiske smage med et twist – anrettet smukt og klar til servering, eller som en “gør-det-selv”-løsning til en god pris.
OBS: Mangler du svar fra os? Tjek gerne dit spamfilter.
Maden bliver tilberedt i vores køkken i Hellerup, men vi leverer selvfølgelig også til Frederiksberg – både til private og virksomheder.
Når du skal fejre noget særligt i 2025, kan Kabbelgaard Køkken hjælpe dig med at servere smagfuld mad uden stress og bøvl. Uanset om det drejer sig om en intim middag, en fødselsdag eller et større arrangement, tilbyder vi catering på Frederiksberg med kvalitet og kærlighed i centrum.
Hos Kabbelgaard har vi sammensat menuer, der både taler til øjet og smagsløgene. Du kan vælge mellem klassiske danske retter, små kreative anretninger eller sæsonens favoritter med et moderne twist. Vores Mortens Aften-menu og julefrokost-menu er blandt kundernes favoritter – men vi laver catering året rundt og til alle slags fester.
Når du bestiller catering fra os, får du ikke bare mad – du får en oplevelse. Vi laver alt fra bunden: ingen halvfabrikata, ingen kompromiser. Vi bruger friske råvarer, bager selv vores brød og smager alt til, før det sendes ud af køkkenet.
Bare god mad, lavet med omhu.
Vi holder til i et nyt og topmoderne køkken i Hellerup, hvorfra al mad bliver tilberedt og pakket med omhu, inden den leveres til din adresse på Frederiksberg. Har du spørgsmål eller særlige ønsker, står Jesper Kabbelgaard selv klar til at hjælpe – både som kok og kontaktperson.