EKSEMPLER PÅ

Menuer

Vi er selvfølgelig altid åbne for særbestillinger men som udgangspunkt laver vi tre menuer:

Selskabsmenuerne, hvor den ene er “gør det selv” og den anden ankommer i fade.

Derudover har vi menuen Små anretninger. Perfekt til reception eller til andet festligt lag.

Pris pr. kuvert fra 325 ,-

Selskabsmenu

Forret

  • Lakserillette af varmrøget laks, dild, kapers og citron
  • Arancini – stegt risottokugle med aioli
  • Lille urteblinis med urtecreme og stegte tigerrejer
  • Maltbrød og pisket smør

Hovedretter

  • Langtidsstegt kalvculotte med bearnaisecreme
  • Stegt unghanebryst i kraftig hønsesky med svampe og urter
  • Små kartofler med brunet smør, citronskal og persille
  • Tomatsalat med grønne bønner, edamamebønner, radicchiosalat og bøffelmozzarella
  • Salat af blåbær, sprød spidskål, tranebær og salte mandler
  • Grøn salat af forskellige sprøde salater med honningvinaigrette

Dessert

  • Havtorn/lime cheesecake med kiksebund, havtorngele og syltede havtorn
  • Fantastisk brownie med mørk og hvid chokolade, saltkaramel, brændt hvid chokolade-crumble

Pris pr. kuvert fra 215 ,-

"Gør det selv"- Selskabsmenu

Forret

  • Lakserillette af varmrøget laks, dild, kapers og citron
    (anrettes selv)
  • Arancini – stegt risottokugle med aioli
    (varmes ved 180 grader i 10 min)
  • Lille urteblinis med urtecreme og stegte tigerrejer
    (færdiganrettet)
  • Maltbrød og pisket smør

Hovedret

  • Langtidsstegt kalvculotte med bearnaisecreme
    (skæres selv – varmes evt. ved 180 grader i 15 min før der skæres, kan også spises kold)
  • Stegt unghanebryst i kraftig hønsesky med svampe og urter
    (ungehane varmes i 15 min ved 180 grader, skæres selv og saucen varmes i gryde)
  • Små kartofler med brunet smør, citronskal og persille
    (varmes i 15-20 min ved 180 grader)
  • Tomatsalat med grønne bønner, edamamebønner, radicchiosalat og bøffelmozzarella
  • Salat af blåbær, sprød spidskål, tranebær og salte mandler

Dessert

  • Fantastisk brownie med mørk og hvid chokolade, saltkaramel, brændt hvid chokolade-crumble
 
 Menu modtaget på engangsfade og skal evt. omanrettes. 

Pris pr. kuvert fra 225 ,-

Små anretninger

  • Stegt arancini med aioli
  • Sesamrimmet laks med gomadressing, rødspidskål, edamamebønner og wakametang
  • Urteblinis med basilikumscreme og tigerrejer
  • Kalveculotte rullet med estragoncreme
  • Tartar rørt med kapers, cornichoner, urter og cognac
  • Grillede courgette med bagte cherrytomater, revet parmesan og salte græskarkerner
  • Minitærter med spinat- og fetakartoffel vinaigrette, syltet rødløg, kapers og persille
  • Vesterhavsost med hybenkompot
  • Brownie med salt karamel og havtorn
  • Miniflødeboller med kaffe og/eller passionsfrugt
  • Maltbrød og pisket smør

Kontakt info