Ugens menu

Mandag

Forret: Tunsalat med æble, dild og kapers

Hovedret: Høns i asparges med tarteletter(2stk pr. pers)(G,L)

Ekstra/ VegeEkstra: Æg, tomat og mayo

Salater: Fennikel, spinat, edamame, spidskål og salte mandler(N)

Grønsalat med majs og radiser

Dressing: Honning vinaigrette

Vege Forret: Blomkålspure med bagte blomkål, dild og radichio(L)

VegeHovedret: Grøntsager i asparges med tarteletter(2stk pr. pers)(G,L)

Friskbagt grovbrød og rugbrød(G,L)

 

Tirsdag

Forret: Vitello tonnato

Hovedret: Italienske kyllingekødboller med tomatsauce, kapers, mandler(G,L)

Ekstra/ VegeEkstra: Lun svamperisotto med tomat og stegte courgetter(L)

Salater: Kikærter og quinoa med æble, grønne bønner og feta(L)

Grønsalat med blomkål og grønkål

Dressing: Persillepesto

Vege Forret: Rødebede crudite med rørt blomkål

VegeHovedret: Italienske vegeboller med tomatsauce, kapers, mandler(G,L)

Friskbagt grovbrød og rugbrød(G,L)

Onsdag

Forret: Krabbesalat med rejer

Hovedret: Pasta Bolognese(G)

Ekstra: Salami milanese med remo og ristede løg

Salater: Bagte rødbeder, spidskål, rucola, mozzarella og hasselnødder (L,N)

Grønsalat med broccoli og gul peber

Dressing: Sennepsvinaigrette

Vege Forret: Hytteost og bagte pimeter(L)

VegeHovedret: Pasta VegeBolognese(G)

VegeEkstra: Bagte søde kartofler, løvstikkecreme cheese og syltede rødløg(L)

Friskbagt grovbrød og rugbrød(G,L)

 

Torsdag

Forret: Kyllingebryst med aioli, cornichoner og syltet rødløg

Hovedret: Lakselasagne(G,L)

Ekstra: Skinkesalat

Salater: Sorte bønner, blomkål, vindruer, græskarkerner og hjertesalat(L)

Grønsalat med kikærter og springløg

Dressing: Olie/eddike

Vege Forret: Ærtepure med bagte gulerødder, ailoi og syltet rødløg

VegeHovedret: Hvid vegetarlasagne(G,L)

VegeEkstra: Humus

Kage: Drømmekage(G,L)

Friskbagt grovbrød og rugbrød(G,L)

  

Fredag

Forret Vege Forret: Æggesalat

Hovedret: Kylling og røde linser i rødkarry med ris og grøntsager

Ekstra: Fiskefrikadeller med tatarsauce

Salater: Vandmelon og cherry tomat med fennikel og  feta, toppet med rucola(L)

Grønsalat med linser og pak choy

Dressing: Basilikumsdressing(L)

VegeHovedret: Røde linser og grøntsager i rød karry med ris

VegeEkstra: Auberginedeller med tatarsauce

Friskbagt grovbrød og rugbrød(G,L)