Mandag
Forret: Tunsalat med æble, dild og kapers
Hovedret: Høns i asparges med tarteletter(2stk pr. pers)(G,L)
Ekstra/ VegeEkstra: Æg, tomat og mayo
Salater: Fennikel, spinat, edamame, spidskål og salte mandler(N)
Grønsalat med majs og radiser
Dressing: Honning vinaigrette
Vege Forret: Blomkålspure med bagte blomkål, dild og radichio(L)
VegeHovedret: Grøntsager i asparges med tarteletter(2stk pr. pers)(G,L)
Friskbagt grovbrød og rugbrød(G,L)
Tirsdag
Forret: Vitello tonnato
Hovedret: Italienske kyllingekødboller med tomatsauce, kapers, mandler(G,L)
Ekstra/ VegeEkstra: Lun svamperisotto med tomat og stegte courgetter(L)
Salater: Kikærter og quinoa med æble, grønne bønner og feta(L)
Grønsalat med blomkål og grønkål
Dressing: Persillepesto
Vege Forret: Rødebede crudite med rørt blomkål
VegeHovedret: Italienske vegeboller med tomatsauce, kapers, mandler(G,L)
Friskbagt grovbrød og rugbrød(G,L)
Onsdag
Forret: Krabbesalat med rejer
Hovedret: Pasta Bolognese(G)
Ekstra: Salami milanese med remo og ristede løg
Salater: Bagte rødbeder, spidskål, rucola, mozzarella og hasselnødder (L,N)
Grønsalat med broccoli og gul peber
Dressing: Sennepsvinaigrette
Vege Forret: Hytteost og bagte pimeter(L)
VegeHovedret: Pasta VegeBolognese(G)
VegeEkstra: Bagte søde kartofler, løvstikkecreme cheese og syltede rødløg(L)
Friskbagt grovbrød og rugbrød(G,L)
Torsdag
Forret: Kyllingebryst med aioli, cornichoner og syltet rødløg
Hovedret: Lakselasagne(G,L)
Ekstra: Skinkesalat
Salater: Sorte bønner, blomkål, vindruer, græskarkerner og hjertesalat(L)
Grønsalat med kikærter og springløg
Dressing: Olie/eddike
Vege Forret: Ærtepure med bagte gulerødder, ailoi og syltet rødløg
VegeHovedret: Hvid vegetarlasagne(G,L)
VegeEkstra: Humus
Kage: Drømmekage(G,L)
Friskbagt grovbrød og rugbrød(G,L)
Fredag
Forret Vege Forret: Æggesalat
Hovedret: Kylling og røde linser i rødkarry med ris og grøntsager
Ekstra: Fiskefrikadeller med tatarsauce
Salater: Vandmelon og cherry tomat med fennikel og feta, toppet med rucola(L)
Grønsalat med linser og pak choy
Dressing: Basilikumsdressing(L)
VegeHovedret: Røde linser og grøntsager i rød karry med ris
VegeEkstra: Auberginedeller med tatarsauce
Friskbagt grovbrød og rugbrød(G,L)