Ugens menu
Mandag
Forret: Kartoffelmad med purløgsmayo, bacon og radiser(S,L)
Hovedret: Masaman curry med svin, bambus og basmati ris
Ekstra: Skinkesalat(S)
Salater: Gurkemeje bagt blomkål med pakchoy, edamame, spidskål og salte mandler(N)
Grønsalat med grønne bønner og edamame
Dressing: Citrusvinaigrette med sesam
Vege Forret: Kartoffelmad med purløgsmayo og radiser(S,L)
VegeHovedret: Masaman curry med tofu, bambus og basmati ris
VegeEkstra: Skinkefri salat
Friskbagt grovbrød og rugbrød(G,L)
Tirsdag
Forret: Varmrøget lakserilette med agurk og dild
Hovedret: Langtidstegt nakkefilet med rosmarin og honning. Hertil krydrekartofler og estragonaioli(S)
Ekstra: Tomat og hytteost med bacon og purløg(S,L)
Salater: Grønkålssalat med valnøddepesto, radichio, syltet rødløg og græskarkerner
Grønsalat med agurk og tomat
Dressing: Olie/eddike
Vege Forret: Stegt risottokugle
VegeHovedret: Fyldt peberfrugt med sort bønnepure, stegte svampe og urter(G)
VegeEkstra: Tomat og hytteost med purløg(L)
Friskbagt grovbrød og rugbrød(G,L)
Onsdag
Forret: Kyllingebryst med tzatziki og grillede aubergine(L)
Hovedret: Cremet pasta med bacon, cherry tomat og svampe(S,G,L)
Ekstra/ VegeEkstra: Æggesalat
Salater: Spidskål og tang med fint skåret broccoli, ærter og tranebær
Grønsalat med ananas og rød peber
Dressing: Balsamicovinaigrette
VegeForret: Bagte rødder og halloumi med tzatziki(L) (L)
VegeHovedret: Cremet pasta med svampe, cherry tomat og rødder(G,L)
Friskbagt grovbrød og rugbrød(G,L)
Torsdag
Forret: Vittelo tonnato(L)
Hovedret: Æggekage med laks, ost og tomat(L)
Ekstra: Hønsesalat med syltede svampe
Salat: Hjertesalat, frisse, fennikel, æble, hasselnødder og estragon(N)
Dressing: Purløgscreme(L)
Vege Forret: Rødbede tatar med rørt blomkål
VegeHovedret: Æggekage med kartoffel, ost og tomat(L)
VegeEkstra: Hønsefrisalat med syltede svampe
Kage: Appelsin/citron kage med mandelknas(G,L)
Friskbagt grovbrød og rugbrød(G,L)
Fredag
Forret: Rimmet laks med basilikumscreme, chili, lime og salat(L)
Hovedret: Høns i asparges og tarteletter(G,L) 2stk pr.pers
Ekstra: Lun leverpostej med champignon og bacon(S,G,L)
Salater: Honningmelon, edamame, grønne bønner, rucola og sesam
Grønsalat med blomkål og broccoli
Dressing: Sherry vinaigrette
Vege Forret: Bagt knoldselleri med basilikumscreme, chili, lime og salat
VegeHovedret: Rødder i asparges og tarteletter(G,L) 2stk pr.pers
VegeEkstra: Sweet potato pure med bagte fennikel
Friskbagt grovbrød og rugbrød(G,L)
☺GOD WEEKEND☺